.

YAYASAN

.

+ Facebook Page

+ Blog

.

[Cadangan Penubuhan] Yayasan Ryxal lebih dikenali di bawah jenama Ryxal Unite.

Ryxal Unite adalah sebuah unit tanpa keuntungan yang diwujudkan atas aspirasi untuk membantu rakyat Malaysia dalam pelbagai perkara di dalam kemampuan Kumpulan Ryxal.

Antara aktiviti yang dicadang untuk dimulakan setakat ini ialah Program Minyak Motor Percuma yang akan di adakan di sekitar Kuala Lumpur dan Selangor.

Ianya bertujuan untuk mengurangkan beban rakyat Malaysia dalam menghadapi cabaran ekonomi ketika ini. Di masa depan, aktiviti ini juga dirancang untuk dikembangkan ke seluruh Malaysia.

Sumber kewangan Ryxal Unite adalah daripada sumbangan semua Unit Niaga Kumpulan Ryxal dan juga daripada sumbangan rakyat Malaysia sendiri.

Anda boleh menyokong Ryxal Unite dengan cara membuat urusniaga dengan mana-mana Unit Niaga Kumpulan Ryxal dan juga membuat sumbangan secara terus ke akaun di bawah :

Nama Bank : Maybank

Nombor Akaun : 5643 8856 8058

Nama : Ryxal World

Emel : ryxalworld@gmail.com

Klik LIKE Facebook Page Ryxal Unite sebagai tanda sokongan anda di sini :

Facebook Page Ryxal Unite

Sokongan anda kepada Ryxal Unite selama ini melalui sumbangan secara langsung atau berurusniaga dengan mana-mana Unit Niaga Kumpulan Ryxal secara tidak langsung, kami dahulukan dengan ucapan jutaan terima kasih.

.